Ücretsiz diyor ilk 15 gün kullanıma hocamİşe yarayacağını sanmıyorum.
Firmayı arayıp bilgi veriyorlarSerum hangi yaş aralığında faydalı oluyor bilgi var mı?
Sitesinde bir şey yazmamışlar sanırım 18 üstü herkes kullanabilirSerum hangi yaş aralığında faydalı oluyor bilgi var mı?
Saç kıran ayrı bir sorun vücudun bağışıklık sistemi ile ilgili mesoplex serumun etki edeceğini sanmıyorum saç kıran olduysanız fazla zaman geçmeden doktora muayene olun zira düzelmesi zorlaşırSaç kıran içinde sonuç verir mi?
Mezoterapi gibi bişi diyolariçeriği hakkında herhangi bir bilgi var mı?
Kutusu üzerindeki içindekiler yazısının resmini çekip mesaj olarak paylaşabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 326
Ürünü sipariş ettim fakat aldığım ürünün rengi görsellerinden farklı sizce normal mi
Serum içinde bildiğimiz procapil kafein lesitin var % kaç procapil olduğuda belli değilEkli dosyayı görüntüle 329Ekli dosyayı görüntüle 327Ekli dosyayı görüntüle 330
Ürünü sipariş ettim fakat aldığım ürünün rengi görsellerinden farklı sizce normal mi
Not: Ürünü henüz kullanmadım çünkü emin olamadım.
(Ürün ile birlikte gelen dermaroller 0,75mm 540 iğneli DRS marka)
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.