Hocam Estradiol valerat internetten bulamadım Bana resmini ya da linkini atar mısınız hangi ilaç olduğuna dair100 ml losyon için
Minoxidil 5 gr
Estradiol valerat 4 kutu
Alkol %96 40 ml
Propilen glikol 30 ml
Dmso yada distile su 30 ml
Hindistan cevizi yağı 2 ml
Minoxidili şişeye kat üzerine alkol ve propilen glikol ekleyip hafifçe çay kaşığı ile karışmasını sağla. Ocakta benvari usulü 70 dereceye gelince ocaktan al karıştır soğumaya bırak. Soğuduktan sonra üzerine estradiol tozu kat 1 saat süreyle ara ara karıştır. Süre sonunda dmso yada distile suyu ekle. Son olarak bir kez daha çalkalayıp 1 gün bekletip kullan. Saç derisi nemli kalması için sıvı halde hindistan cevizi yağı 2 ml ilave et.
70 derece için ısı ölçer olması lazım diğer türlü yüksek ısı maddeyi bozabilir. Ek olarak viterol damla 2 ml ilave edebilirsin.
Hocam 40 ml izopropil e ilaçları bütün halde attım 1 gün geçti erime olmamış sebebi ne olabilirEvet en son dmso katcan
Hocam Kolonya da eriyordu bunda da erir diyerek bütün halde ekledim.. Şişeden Çıkarip parçalara bölüp ekledim halen erime yok yarına kadar bekliycem olmazsa dediğini yapicamİlaçlar alkol içinde erimez yapılışında yazdımya toz hale getirilecek diye cyclo progynova sert kaplı bir ilaç toz hale getirmen gerek. İlaç tabletinde etken maddeyi ihtiva etmesi için nişasta, kireç gibi yardımcı bileşenler vardır bunlar sülfirik asit ile eritilebilir belki.
Öyle yapicam hocam teşekkür ederim çok ilgileniyorsunuz saygilarŞişe içinde kaşık sapıyla parçalamaya çalış daha çabuk dağılabilir
Merhaba, 22 yaşındayım 1 yıldır minoxidil kullanıyorum bir faydasını görmedim hala dükülüyor saçlarım. Bir ara 1-2 aylık dutasteride kullanmıştım saç dökülmemi azaltmıştı daha sonra bıraktım. 2 ay önce tekrardan başladım dutasterideye günde 1 defa kullanıyorum ve son 1 haftadır da minoxidilin içine avodartı kesip içindeki sıvıyı ekleyip günde 1 defa olacak şekilde öyle uyguluyorum. Saç dökülmem hala devam ediyor. (Ayrıca biotin ve konazol şampuan da kullanmaktayım.)Şişe içinde kaşık sapıyla parçalamaya çalış daha çabuk dağılabilir
Hocam bir gün bekledikten sonra mı Hindistan cevizi yağı ve viterol damlayı ilave edeceğiz Ben ilaçları hazırladıktan sonra ilave ettim bir sorun olur mu100 ml losyon için
Minoxidil 5 gr
Estradiol valerat 4 kutu
Alkol %96 40 ml
Propilen glikol 30 ml
Dmso yada distile su 30 ml
Hindistan cevizi yağı 2 ml
Minoxidili şişeye kat üzerine alkol ve propilen glikol ekleyip hafifçe çay kaşığı ile karışmasını sağla. Ocakta benvari usulü 70 dereceye gelince ocaktan al karıştır soğumaya bırak. Soğuduktan sonra üzerine estradiol tozu kat 1 saat süreyle ara ara karıştır. Süre sonunda dmso yada distile suyu ekle. Son olarak bir kez daha çalkalayıp 1 gün bekletip kullan. Saç derisi nemli kalması için sıvı halde hindistan cevizi yağı 2 ml ilave et.
70 derece için ısı ölçer olması lazım diğer türlü yüksek ısı maddeyi bozabilir. Ek olarak viterol damla 2 ml ilave edebilirsin.
Diğer forumda tiyokas kas gevşetici jeli kullananlar var kalsifikasyon ve fibroz oluşmasını önlemek için kullanıyorlar bende yeni başladım kullanmaya yalnız kullanım süresi 7 gün yazıyor uzun süre kullanmak sistemik dolaşımda zararlı etkileri olabilir mi?Doktora muayene olup genetik dökülme olup olmadığını öğrenmen gerek...Saçında açıklık, seyrelme yoksa minoxidil fayda yerine zarar verebilir ve etkiside olmayabilir...gen kaynaklı dökülmeyse en az 8 ay topikal antiandrojen losyon ve oral antiandrojen sonrasında korumak içinde topikal olarak losyona devam etmelisin saç köklerinde ki kan dolaşımınıda hızlandırmak için kafein losyon kullanman en doğru yol.
Viterol damlayı bir gün sonrada ilave edilebilir. Hindistan cevizi yağı alkol ve propilen glikol içine katılıp çözdürülecekmdiper türlü çözülmez katılaşır içinde bunun yerine gliserin de katılabilir maksat nemlendirici özelliğini artırmak.Hocam bir gün bekledikten sonra mı Hindistan cevizi yağı ve viterol damlayı ilave edeceğiz Ben ilaçları hazırladıktan sonra ilave ettim bir sorun olur mu
Diğer forumda tiyokas kas gevşetici jeli kullananlar var kalsifikasyon ve fibroz oluşmasını önlemek için kullanıyorlar bende yeni başladım kullanmaya yalnız kullanım süresi 7 gün yazıyor uzun süre kullanmak sistemik dolaşımda zararlı etkileri olabilir mi?
Avodart dökülen saçı çıkarmayabilir sebebi androjen bağlanmasını tamamen önleyememesi.
Uzun saçların dökülmesi normal bir durum döngüyede girmiş olabilir ama estradiol topikal kullanımı hemen saçları döngüye sokmaz en az 6 aylık kullanımı sonrası olabilir. Kısa ve minyatür saçların dökülmeside iyi bir şey değildir.
Sakallar için androjen sürmeni tavsiye etmem gerek yok sakal dökülmeleri estradiol yüzünden olacağını sanmam. Biotin vitamini sürekli kullanman hem saç hemde sakal için iyi olur.
Androjenler yağlanmaya sebep oluyor özellikle alın bölgesinde etkileşimleri çok fazla yağlanma yüzdede olabilir genetik yapıdan kaynaklanıyor aldactone losyon sürmek bişey yapmaz konazol şampuanlada yüzünü yıkayabilirsin.
Sorun yok katabilirsin distile su yada yerine dmso katılarak hazırlanabilirGökdemir Hocam dmso yu losyondan kaldırmışsınız sebebi nedir? Yeni losyon yaptım önceki tarife gore 30 ml dmso kattım iyice kafam karıştı.
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.