Estradiol Progesteron Saç Losyonu Kullanıcı Yorumları

• Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi GÖKDEMİR
  • 9K Görüntülenme
  • 118 Yorum
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

GÖKDEMİR

Üye
Moderatör
Hocam finasterid estradiol losyonu kulaniyorum ancak daha etkili önereceğiniz son losyonlardan varmı hocam proscarı 5/bölüp kullaniyodum yanliz yan etkisini görünce bıraktım
Yaşınız kaç losyona dmso eklediniz mi? Tarifteki gibi aynen yaptın mı?

sacekimiforumu
K

Kafaya_taktım

Üye
Hocam yaş 36 DMSO eklemedim şuanki kullandigim losyon bu sizin tarifiniz

Ekli dosyalar

• 20220803_233740.jpg
    20220803_233740.jpg
    94.5 KB · Gösterim: 120
G

GÖKDEMİR

Üye
Moderatör
Hocam yaş 36 DMSO eklemedim şuanki kullandigim losyon bu sizin tarifiniz
Etkisi bakımından değişen bişey yok ancak ilaçların deriden geçmesine yardımcı olması için dmso katılmalıdır sonradan losyon azaldıkçada 10 ml katılabilir. Dmso aynı zamanda ağrı kesici ve saç güçlendirme etkileride var.

K

Kafaya_taktım

Üye
Hocam losyonlardan hangisini hazırlamamı istersiniz önereceğiniz

G

GÖKDEMİR

Üye
Moderatör
Spiro Losyon aldactone ile olanı hazırlayın etki olmazsa aldactone yerine proscar katabilirsin

K

Kafaya_taktım

Üye
Hocam Azelaik Asit nereden bulabilirim

G

GÖKDEMİR

Üye
Moderatör
M

Mfrub

Üye
Hocam merhaba ben aldactone estradiol losyon kullanıcam ekstra olarak saf minoxidil de katsam nasıl olur sizce

G

GÖKDEMİR

Üye
Moderatör
B

Baydeli_e

Üye
G

GÖKDEMİR

Üye
Moderatör
Üstad viterol damla bulamadım aynı özelliğe sahip diyerek desiferol damla verdiler ..10 ml desiferol katsam olurmu
Desiferol plus ise a vitamini var bu olur. Diğer desiferolda sadece d3 vitamini var.

G

GÖKDEMİR

Üye
Moderatör
C

Cooper

Üye
Hocam losyonu 4 aydır kullanıyorum etkisi oluyor vertex açıklığımı kapatmaya başladı. Şakak çizgimde bazı küçülmüş kılların uzadığını görüyorum. Bunlar tamamen dökülmüştü yeni çıktılar 1 cm civarı uzayıp geri dökülüyor. Sizce losyon uzamayan bu saçları normal saç gibi yapar mı?

G

GÖKDEMİR

Üye
Moderatör
Hocam losyonu 4 aydır kullanıyorum etkisi oluyor vertex açıklığımı kapatmaya başladı. Şakak çizgimde bazı küçülmüş kılların uzadığını görüyorum. Bunlar tamamen dökülmüştü yeni çıktılar 1 cm civarı uzayıp geri dökülüyor. Sizce losyon uzamayan bu saçları normal saç gibi yapar mı?
Losyon tarzı ürünlerin şakak bölgelerinde dhtye çok fazla maruz kalan saçları termal saç haline getirmesi mümkün değildir saç çizigisinde küçülmeye başlamış kılların termal saç haline gelebilmesi için oral güçlü antiandrojen ilaç almak gerekir. Uzamayan o saçlar için 2 günde 1 kez minoxil ile uyarım yapılarak güçlenmesi sağlanabilir.

D

Doğaner

Üye
Estradiol losyonu kullanıp libido artışı yaşayan var mı? Kullanalı 3 ay oluyor eskiye nazaran cinsel istek artışı var normalde azalma olması gerekirdi bende ters etki mi yapıyor acaba kafam karıştı

G

GÖKDEMİR

Üye
Moderatör
Estradiol losyonu kullanıp libido artışı yaşayan var mı? Kullanalı 3 ay oluyor eskiye nazaran cinsel istek artışı var normalde azalma olması gerekirdi bende ters etki mi yapıyor acaba kafam karıştı
Östrojen dolaşımda çoğalırsa libido azalışı yapar. Ancak şöyle bir durum var deriden emilim pasif difüzyon olarak geçiş yapar. Buda dolaşıma karışan östrojen ve antiandrojenler yüksek miktarda geçemez. Vücuda geçen az miktardaki hormonları vücut dengelemeye çalışır. Yani artan östrojeni azaltmak için testosteron artışı yapabilir. Bunun sonucunda libido artışı olabilir.

S

Sezgin7

Üye
Hocam ben toz haline getirdiğim ilaclari (finasterid ve cyclo p) ve etil alkolü fark etmeden icinde 10 ml distile su olan şişenin içine kattım, bir sorun olur mu ?

Bir de en son losyon hazir olduktan sonra filtre kahve kağıdından geçirsem olur mu?

Son düzenleme:
G

GÖKDEMİR

Üye
Moderatör
Çözülme konusunda sorun olacağını sanmam. Tortuları kahve kağıdı kullanarak süzebilirsin ancak etken maddeleri emerek etkilerini azaltabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
1
Üst Alt