2023 Şubat Depreminde Kaç Suriyeli Vefat Etti?

  • Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Bebeto
  • 173 Görüntülenme
  • 0 Yorum
B

Bebeto

Üye
Mesajlar
7
Puanları
1
2023 şubat ayında yaşadığımız deprem de kaç suriyeli vefat etti merak ettiğim budur. 2013 yılında ülkelerinde savaş çıktı ve ülkemiz misafir ederek devletimiz kapıları açtı yardım kuruluşları ile birlikte yardımlarda bulundu. Allah'ım ülkemizi ve milletimizi tüm insanlığı sen koru, bu satırları yazarken çok farklı hislerim oluyor televizyon kanallarında her türlü farklı yaşanmış anıları anlatıyorlar şuan neler yazasam anlatsam diye düşünüyorum. Bu satırları yazarken 6 Şubat 4.19 dan itibaren her türlü işin maddenin anlamını önemini yitirdiği günleri yaşıyoruz bir çok kardeşimizin geçmişi silindi ahirete göç ettiler inşallah Şehid olarak gittiklerini düşünüyorum Rabbim katından Cennet nasip etsin her birine geride kalanlara millet olarak destek olmaya devam edeceğiz.

21 :02 2023 Tarihi İtibari ile açıklanan Can kaybı : 42. 310 olduğu açıklandı lakin bu rakam gün geçtikçe daha da artıyor.

Türkiye'de şuana kadar 6000 kişiyi geçtiğini bu sayının daha fazla ilerleyeceğini uzmanlar bildiriyor. Gün gün bilgi aldıkça bu konudan sizlere paylaşımlar yapacağım, Şuan 42.300 vefat edenler arasında bu 6000 kişi sayılıyor mu bu konuda bilgim yok diyebilirim. Detaylı araştırmalar yaparak size paylaşacağım
 

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

Pempom
Cevaplar
1
Gösterim
177
Pempom
Pempom
M
Cevaplar
1
Gösterim
103
H
A
Cevaplar
2
Gösterim
176
A
W
Cevaplar
2
Gösterim
164
S
C
Cevaplar
1
Gösterim
370
Beany
B
S
Cevaplar
1
Gösterim
707
Seray
S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
8
Üst Alt