5000 Greft Saç Ekimi Sonuçları

  • Başlangıç tarihi
  • Konu Sahibi Saçekimibilgisi
  • 363 Görüntülenme
  • 1 Yorum
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
Üye
Mesajlar
92
Puanları
6
5000 Greft Saç Ekimi Sonuçları


5000 greft saç ekimi yapılabilir mi? 5000 greft öncesi ve sonrası saç ekimine bakarsanız bunun mümkün olduğunu görebilirsiniz. Saç ekimi ameliyatı olmak hastalar için çok önemlidir ve çoğu, en iyi sonuçları elde etmek ve mümkünse daha fazla prosedürü önlemek için bir oturuşta mümkün olduğunca çok şey yapmak ister. Sonuç olarak, neden her şeyi kapsayan bir prosedür uygulamıyoruz, örneğin 5.000 enjeksiyon? Daha fazla greftin görsel olarak daha çekici olacağı doğru değil mi? Tavsiye edilenin yerine 5.000 veya 6.000 greft kullansaydık, bunları birbirine daha yakın düzenleyip daha fazla yoğunluk üretemez miydik? Her zaman değil ve tıpta ve cerrahide çoğu zaman bu kadar basit değil.

Çoğu birey, tek bir prosedürde 5.000 ila 6.000 greft gerektirmez. Olayları bir perspektife oturtmak gerekirse, kel bir kafa derisini "önden arkaya" yeterince kaplamak için 5.000 ila 6.000 greft gerekir. Hastalarımızın çoğu saçlarını kaybetmeden bizi görmeye geliyor. Çoğu durumda, incelme kafa derisinin sadece birkaç yeri ile sınırlıdır. 2.500 veya 3.000 greft gibi daha fazla sayıda enjeksiyon önermemizin nedenlerinden biri de budur. Tüm kafa derisini kaplamak için 5.000 greft gerekiyorsa, ön kafa derisinin incelmesi için sadece 2.500 veya 3.000 greft yeterli olabilir.

5000 Greft Öncesi ve Sonrası Saç Ekimi Sonuçları​

O bölgede 5.000 greft yapılmasına gerek yoktur. Bu kadar greftin yarısını alan bir alana koymak yanlış olacağı gibi, bu kadar greft alıp kullanmamak da son derece yanlış ve uygunsuz olur. Donör bölgenizde sadece çok fazla greft olduğunu unutmayın. Onlardan daha fazlası olmayacak. Bu ekstra greftler gelecekte kullanışlı olabilir. Bu nedenle, yalnızca şu anda ihtiyacınız olanı kullanın ve geri kalanını donör alanında ileride kullanmak üzere saklayın.

Erkeklerde erkek tipi kellik veya M tipi kellik oldukça sık görülen bir durumdur. Başın üstünden aşağıya doğru zikzak hareketle havalandırılır. Kişinin inceltme yamalarının ne kadar geniş olduğunu değerlendirmek için ek ölçümler yapılır. Yüzün genel şekli bilindiğinde kişinin yaşı ve ekilecek saç kökü sayısı belirlenebilir. Bu standartlar aynı zamanda saç tasarımı sanatında da kullanılır. Çoğunlukla saç ekimi, hastanın yaşına ve yüz tipine en uygun saç stili kullanılarak doğal görünümlü bir görünüm elde etmek için yapılır. Ekilmesi gereken greft miktarını belirlemek için bilgisayar destekli saç analizi ve saç tasarımı kullanılır.

Türkiye'de 5000 Greft Öncesi ve Sonrası Saç Ekimi​

Türkiye'de 5000 greft saç ekimi daha popüler hale geliyor. Erkek tipi kellikte, ense bölgesi, kafa derisinin 5.000 greftlik saç ekimi için uygun olmayan tek bölgesidir. Erkek tipi saç dökülmesinde testosteronun başın ense bölgesine etkisi olmadığı için bu bölgede saç dökülmesi olmaz. Bununla birlikte, kafa derisinin geri kalanı da saç dökülmesinden etkilenir. Saç derisinin arkası yeterli saç köküne sahip olmak şartıyla bu durumda donör olarak kullanılabilir. Yanak veya göğüs gibi vücudun diğer bölgelerinden alınan saç kökleri, başın arka kısmında yeterli saç kökü yoksa başın arkasına nakledilir.

Saç ekimi hastaları bu kelimeyi sıklıkla duymakla birlikte, bunun dışında tıbbın diğer alanlarında da kullanılmaktadır. Greft, vücudumuzun herhangi bir bölgesinden alınan ve herhangi bir damar veya sinir bağlantısı olmaksızın vücudumuzun başka bir bölgesine nakledilen doku parçasıdır. "Difüzyon" olarak bilinen bir teknik kullanılarak bu kumaş parçası geçiş bölgesine beslenir.

Difüzyon, greftin etrafındaki dokular ve kılcal damarlar tarafından beslenmesi işlemidir. Bunu yapmak için herhangi bir damar veya sinir bağlantısına gerek yoktur. Doku, içinde hareket ettiği ortama uyum sağlayarak yeni damar bağlantıları oluşturur. Greftler herhangi bir beslenme sorunu varsa uyum sağlayamaz ve ölemez. Greftler bunu önlemek için mümkün olan en ince ve en küçük bileşenlerden yapılır.

Greftler Nasıl İmplant Edilir?​

Saç ekimi için alıcının kendi kafa derisinden donör greftleri alınır. Bu yapılır yapılmaz, kel alana ekim için hazırdır. Greft genellikle saç kökleri ve deri içerir. Greftteki deri ve saç köklerinin miktarı greftin tipini belirler. Saç ekimi işleminde kullanılan greftler farklı boyutlarda olabilir.

Boyun ile iki kulak arasındaki donör bölgeden alınan greftlerde ikili, üçlü ve beşli saç kökleri yaygındır. Kaybedilen bir bölgede saçın yeniden çıkması sürecindeki her adım, işlemin ne kadar başarılı olduğu üzerinde bir etkiye sahip olabilir. Şimdi greftler devreye giriyor. Bir kişinin donör bölgesindeki saç kökü sayısı, yapısı, kalitesi ve yoğunluğu, ekilen bölgede ne kadar saç çıkacağına bağlıdır.

Donör bölgeden greft toplamanın çeşitli yolları vardır. FUE tekniği, saç köklerini toplamak için daha küçük deri greftleri kullanır. FUT Tekniği ise saç ekimi ameliyatlarını gerçekleştirmek için daha büyük deri greftleri kullanır. Greftlerin kompaktlığı ve küçük boyutu nedeniyle, onları toplayan aparat tarafından yara iyileşmesi hızlandırılır. "Mikrogreft" terimi, mikro FUE yöntemi kullanılarak toplanan küçük dokuları ifade eder.

5000 Greft Saç Ekimi İçin Kaç Seans Gereklidir?​

FUE ve DHI gibi modern prosedürler, tek bir prosedürde 5.000 greftin ekilmesine izin verir. Bu görevi tamamlamak için altı saatlik bir operasyon yeterlidir. İyi durumdaki saç kökleri, FUE veya DHI teknikleri kullanılarak donör bölgeden tek tek alınır. Daha sonra saç modeline uygun olarak saçsız alana tek tek ekim yapılır. Mevcut saç ekimi ameliyatında lokal bir yatıştırıcı iğne kullanılabilir. Kafada herhangi bir kesi yapılmadığı için gözle görülür bir iz kalmaz. Operasyon sırasında herhangi bir rahatsızlık olmaz.
 
B

Bilgehan

Üye
Mesajlar
6
Puanları
1
5000 greft saç ekimi değilde bazen 5500 5400 o an duruma göre en iyisolması açısından saç ekim merkezlerden fiyat alınmalı
 

Kullanıcılar Şunlarıda Sordu

Y
Cevaplar
1
Gösterim
102
Captcha
C
H
Cevaplar
3
Gösterim
258
Yeşil
Y
O
Cevaplar
2
Gösterim
128
Aydem
A
E
Cevaplar
4
Gösterim
252
Bilgili
B
E
Cevaplar
1
Gösterim
146
LEANDRE
L
H
Cevaplar
2
Gösterim
317
L

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
17
Üst Alt