Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Sante Plus Egzama Şampuanı Şikayet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Zafer" data-source="post: 2056" data-attributes="member: 230"><p>Sante plus saç derisi egzama şampuanı kullananlar şikayet eden var mı bu şampuamdan, ne yaptıysam önleyemedim saç egzaması ile başım dertte. Saçımı akşam yıkasam bir gün sonra felaket yağlanıyor birde kepek sorunu olunca sarı sarı kabu parçaları geliyor. Saçlarıma şekil veremiyor düz durmuyor yağdan dolayı. Yağlanma önleyici şampuanlar kullandım fayda yok. Vitaminler kullandım araştırdım yağlanmayı önleyen tablet aldım oda fayda etmedi. En son bu şampuanı kullanmak istiyorum bu şampuan hakkımda memnun olmayan şikayet edem forumda kullanan birileri var mıdır? Deneyimlerini yazabilirler mi teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zafer, post: 2056, member: 230"] Sante plus saç derisi egzama şampuanı kullananlar şikayet eden var mı bu şampuamdan, ne yaptıysam önleyemedim saç egzaması ile başım dertte. Saçımı akşam yıkasam bir gün sonra felaket yağlanıyor birde kepek sorunu olunca sarı sarı kabu parçaları geliyor. Saçlarıma şekil veremiyor düz durmuyor yağdan dolayı. Yağlanma önleyici şampuanlar kullandım fayda yok. Vitaminler kullandım araştırdım yağlanmayı önleyen tablet aldım oda fayda etmedi. En son bu şampuanı kullanmak istiyorum bu şampuan hakkımda memnun olmayan şikayet edem forumda kullanan birileri var mıdır? Deneyimlerini yazabilirler mi teşekkürler. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
Sante Plus Egzama Şampuanı Şikayet
Alt