Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Ekimi Forum
Saç Ekimi Sonuçları
Neopital Saç Ekimi Yorumları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Baykal" data-source="post: 1921" data-attributes="member: 528"><p>Selamlar değerli forum üyeleri bu forum sayesinde ekim hakkında bir çok faydalı bilgiler edindim. Uzun yıllar minox ve proscar kullanıyordum ama artık bırakmak istiyorum. Kalıcı çözüm için saç ekimi yaptırmayı kafaya koydum. Bir çok forumları dolaştım saç ekimi sonuçlarına baktım. Araştırmalarım sonucu neopital ve hermest ekim yeri arasında kaldım. İki ekim merkezi hakkında da fazla olumsuz yoruma rastlamadığım için bu merkezleri seçtim. Ekilecek greft sayısı 4000 - 4500 greft arası. Hermest 11000, Neopital 10000 tl dedi tek seansta maksimum ekim yaparız dediler. Sizce hangi merkezi seçmeliyim? Saçlarımın şuanki halini konuya resim olarak ekledim. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.</p><p></p><p>[ATTACH=full]449[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baykal, post: 1921, member: 528"] Selamlar değerli forum üyeleri bu forum sayesinde ekim hakkında bir çok faydalı bilgiler edindim. Uzun yıllar minox ve proscar kullanıyordum ama artık bırakmak istiyorum. Kalıcı çözüm için saç ekimi yaptırmayı kafaya koydum. Bir çok forumları dolaştım saç ekimi sonuçlarına baktım. Araştırmalarım sonucu neopital ve hermest ekim yeri arasında kaldım. İki ekim merkezi hakkında da fazla olumsuz yoruma rastlamadığım için bu merkezleri seçtim. Ekilecek greft sayısı 4000 - 4500 greft arası. Hermest 11000, Neopital 10000 tl dedi tek seansta maksimum ekim yaparız dediler. Sizce hangi merkezi seçmeliyim? Saçlarımın şuanki halini konuya resim olarak ekledim. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler. [ATTACH type="full" alt="Neopital Saç Ekimi Yorumları"]449[/ATTACH] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Ekimi Forum
Saç Ekimi Sonuçları
Neopital Saç Ekimi Yorumları
Alt