Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Antiandrojen İlaçlar
Dutasterid önlerde ve tepelerde saç çıkarır mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bylegend" data-source="post: 4520" data-attributes="member: 545"><p>Merhaba abiler forumda yeniyim aşırı şekilde saç dökülmesi var finasteride başlamıştım 8 aydır kullanıyorum biraz dökülmede azalma harici gözle görülür bir gelişme sağlamadı sorum şu acaba dutasteride geçsem şakaklarda ve tepede son bir kaç yıl içinde dökülmüş olan yada incelmiş saçları tekrar çıkartıp geri getirebilir mi? Dökülmüş ama henüz ince tüy şeklinde uzayıp dökülen kıl köklerini yeniden termal saç haline getirir mi? Cevaplarsanız sevinirim ve kullanıp deneyimleyen varsa bu konu hakkındaki kendi tecrübelerini ve gözlemlerini aktarırsa sevinirim teşekkür ederim sağlıcakla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bylegend, post: 4520, member: 545"] Merhaba abiler forumda yeniyim aşırı şekilde saç dökülmesi var finasteride başlamıştım 8 aydır kullanıyorum biraz dökülmede azalma harici gözle görülür bir gelişme sağlamadı sorum şu acaba dutasteride geçsem şakaklarda ve tepede son bir kaç yıl içinde dökülmüş olan yada incelmiş saçları tekrar çıkartıp geri getirebilir mi? Dökülmüş ama henüz ince tüy şeklinde uzayıp dökülen kıl köklerini yeniden termal saç haline getirir mi? Cevaplarsanız sevinirim ve kullanıp deneyimleyen varsa bu konu hakkındaki kendi tecrübelerini ve gözlemlerini aktarırsa sevinirim teşekkür ederim sağlıcakla. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Antiandrojen İlaçlar
Dutasterid önlerde ve tepelerde saç çıkarır mı?
Alt