Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Ekimi Forum
Saç Ekimi Merkezleri Görüşleri
Dr. Derya Özçelik saç ekimi yorumlarınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Laird" data-source="post: 3988" data-attributes="member: 600"><p>Herkese merhaba, bir süredir forumu takip etmekteyim ve herkes gibi ben de saç ekimi için iyi bir doktor bulma arayışındayım. Prof. Doktor Derya özçelik'e tesadüfen saç ekimi için araştırma yaparken aramada gördüm. Kendisi estetik cerrahı olması ve ameliyatlarda başından sonuna kadar bulunması piyasada ki diğer ekim merkezlerine göre çok önemli faktörler fakat forumda bu doktorun adının hiç geçmemesi beni biraz düşündürdü açıkcası. Bu doktor hakkında bilgisi olan ekim yaptıran arkadaşlar varsa fikrini almak isterim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Laird, post: 3988, member: 600"] Herkese merhaba, bir süredir forumu takip etmekteyim ve herkes gibi ben de saç ekimi için iyi bir doktor bulma arayışındayım. Prof. Doktor Derya özçelik'e tesadüfen saç ekimi için araştırma yaparken aramada gördüm. Kendisi estetik cerrahı olması ve ameliyatlarda başından sonuna kadar bulunması piyasada ki diğer ekim merkezlerine göre çok önemli faktörler fakat forumda bu doktorun adının hiç geçmemesi beni biraz düşündürdü açıkcası. Bu doktor hakkında bilgisi olan ekim yaptıran arkadaşlar varsa fikrini almak isterim. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Ekimi Forum
Saç Ekimi Merkezleri Görüşleri
Dr. Derya Özçelik saç ekimi yorumlarınız
Alt