Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
22 Yaşında saç dökülmesi nasıl önlenir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ege35" data-source="post: 1542" data-attributes="member: 452"><p>Arkadaşlar yaşım 22 bugüne kadar çok güzel olan saçlarım yanlarının açılmasıyla birlikte iyi bozuldu. Saçlarım şakak bölgesinden açılmaya başladı önler giderek inceliyor ve zayıflıyor böyle giderse 3 yıl içinde kel biris olacam, bu yaşta babamında aynı şekilde saçları dökülmüş ama kardeşlerim ve anne taracında kimsede kellik yok abim benden büyük hiç dökülmesi olmadı. Kullanılan ilaçlarla ilgili forumu araştırdım ve yan etkileri beni korkuttu yaşım gereği hiç bir ilaç kullanmak istemiyorum sadece bir kaç vitamin takviyesi almayı düşünüyorum ve ileride çok açılırsa ektirmeyi düşünüyorum. Sizce saç durumum ilaç almayı gerektirecek kadar ciddi mi? Biraz daha önlerim seyrelirse saçlarımı kapatmak için ne greft ekimi yapılmalıdır? Cevabınız için şimdiden teşekkürler..</p><p></p><p>[ATTACH=full]398[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ege35, post: 1542, member: 452"] Arkadaşlar yaşım 22 bugüne kadar çok güzel olan saçlarım yanlarının açılmasıyla birlikte iyi bozuldu. Saçlarım şakak bölgesinden açılmaya başladı önler giderek inceliyor ve zayıflıyor böyle giderse 3 yıl içinde kel biris olacam, bu yaşta babamında aynı şekilde saçları dökülmüş ama kardeşlerim ve anne taracında kimsede kellik yok abim benden büyük hiç dökülmesi olmadı. Kullanılan ilaçlarla ilgili forumu araştırdım ve yan etkileri beni korkuttu yaşım gereği hiç bir ilaç kullanmak istemiyorum sadece bir kaç vitamin takviyesi almayı düşünüyorum ve ileride çok açılırsa ektirmeyi düşünüyorum. Sizce saç durumum ilaç almayı gerektirecek kadar ciddi mi? Biraz daha önlerim seyrelirse saçlarımı kapatmak için ne greft ekimi yapılmalıdır? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.. [ATTACH type="full" alt="22 Yaşında saç dökülmesi "]398[/ATTACH] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
22 Yaşında saç dökülmesi nasıl önlenir?
Alt