Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
17 yaşında saç dökülmesi normal mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ahmetysn" data-source="post: 2595" data-attributes="member: 664"><p>Merhabalar arkadaşlar yaşım 17 saç dökülmesi sorunuyla uğraşıyorum bundan 8 ay önce hiçbir sorunum yoktu saçlarımı elimle bile çektiğimde kopma, dökülme hiç olmazdı ama ne olduysa covid hastalığına yakalandıktan sonra saçlarım gittikçe incelmeye başladı ayna karşısında ışıkta baktığında saç diplerim gözüküyor hafifçe tarama yaptığımda saçların kolayca koptuğunu fark ediyorum günde 20 tel rahat dökülüyor sizce bu kadar dökülme normal mi acaba diyorum mevsimsel geçişlerden kaynaklı olabilir mi yaşım daha 17 ailemde kel olan kimse yok genetik bir dökülme olacağını düşünmüyorum acaba diyorum kovid hastalığından sonra olması kovid'in sebep olduğu anlamına mı geliyor şampuan olarak Clear Man kullanıyorum herhangi bir vitamin takviyesi ilaç falan kullanmayı düşünmüyorum sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu yaşta saçlarımın incelmesi acaba vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor hastalıktan mı mevsimsel geçişler mi ya da diğer başka nedenler mi var doktora gitmeyi düşünüyorum ancak gitmeden önce bir bilgili arkadaşlardan yorumlarına almak istedim yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmetysn, post: 2595, member: 664"] Merhabalar arkadaşlar yaşım 17 saç dökülmesi sorunuyla uğraşıyorum bundan 8 ay önce hiçbir sorunum yoktu saçlarımı elimle bile çektiğimde kopma, dökülme hiç olmazdı ama ne olduysa covid hastalığına yakalandıktan sonra saçlarım gittikçe incelmeye başladı ayna karşısında ışıkta baktığında saç diplerim gözüküyor hafifçe tarama yaptığımda saçların kolayca koptuğunu fark ediyorum günde 20 tel rahat dökülüyor sizce bu kadar dökülme normal mi acaba diyorum mevsimsel geçişlerden kaynaklı olabilir mi yaşım daha 17 ailemde kel olan kimse yok genetik bir dökülme olacağını düşünmüyorum acaba diyorum kovid hastalığından sonra olması kovid'in sebep olduğu anlamına mı geliyor şampuan olarak Clear Man kullanıyorum herhangi bir vitamin takviyesi ilaç falan kullanmayı düşünmüyorum sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu yaşta saçlarımın incelmesi acaba vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor hastalıktan mı mevsimsel geçişler mi ya da diğer başka nedenler mi var doktora gitmeyi düşünüyorum ancak gitmeden önce bir bilgili arkadaşlardan yorumlarına almak istedim yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
17 yaşında saç dökülmesi normal mi?
Alt