Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Kayıt ol
Giriş yap
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
17 Yaşında Saç Dökülmesi Neden Olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Cebo34" data-source="post: 1800" data-attributes="member: 499"><p>Merhaba arkadaşlar son aylarda saçlarım dökülüyor mu ne oluyor bilmiyorum ama kafamın ortasının açıldığını, sol ve sağ şakaklarımın açılmaya başladığını fark ettim. Valla açılmaları görünce panik yaptım bu yaşta açılmalar beni korkuttu açıkcası.</p><p></p><p>Ben genellikle bu sorunun 30 yaşından sonra başladığını biliyordum. Daha bu yaşta dökülmelerin sebebi genetik olabilir miki?</p><p></p><p>Bende bu yaşta dökülmeler neden erken başladı. Ne yapmam gerek. Nasıl bir tedavi uygulayım. Yaşım 17 olduğu için finasterid kullanamam bana yardım edin lütfen!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cebo34, post: 1800, member: 499"] Merhaba arkadaşlar son aylarda saçlarım dökülüyor mu ne oluyor bilmiyorum ama kafamın ortasının açıldığını, sol ve sağ şakaklarımın açılmaya başladığını fark ettim. Valla açılmaları görünce panik yaptım bu yaşta açılmalar beni korkuttu açıkcası. Ben genellikle bu sorunun 30 yaşından sonra başladığını biliyordum. Daha bu yaşta dökülmelerin sebebi genetik olabilir miki? Bende bu yaşta dökülmeler neden erken başladı. Ne yapmam gerek. Nasıl bir tedavi uygulayım. Yaşım 17 olduğu için finasterid kullanamam bana yardım edin lütfen! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Forum
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Dökülmesi
17 Yaşında Saç Dökülmesi Neden Olur?
Alt